Are you madabout kit cars      
 "We've Got Kit Cars Covered" Information about Madabout-Kitcars.com Contact Madabout-Kitcars.com         Home of UK kit cars - madabout-kitcars.com Various kit car write ups All the latest kit car news Kit car related and general discussion

Search
Manufacturers
Kit Cars
Kit Car Data sheets
Picture Gallery
SVA Knowledgebase
Clubs & Communities
Build cost estimator
Kit cars for sale
Knowledge Base 
KitcarUSA.com
Classic-Kitcars.com
 

Go Back   Madabout Kitcars Forum > Mad Build Area > Tribute Automotive Builds

Tribute Automotive Builds Discuss your Tribute kit build

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th May 2020, 16:35
andysharrock's Avatar
andysharrock andysharrock is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: sheffield
Posts: 564
andysharrock is on a distinguished road
Default z3 wipers playing up would not turn off now nothing

it started on saturday drove the car out of the garage left in running for a while and the wipers turned themselves on. checked the stalk it was in the off position faster speed worked but would not turn off. this morning same again on so checked a few connections then they stopped working. all fuses ok so tomorrow the fun begins trying to work out what the cause could be. found a good link may help someone with a 1998 car same as mine http://www.wedophones.com/Manuals/BM...g%20Manual.pdf
Reply With Quote
Available from eBay
  #2  
Old 17th May 2020, 17:29
Lucky@LeMans Lucky@LeMans is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,638
Lucky@LeMans is on a distinguished road
Default

The link will be useful to an auto electrician. I've just flicked through 20 pages and my brain is fried !

I know the wiper module can become faulty, that is a standard issue on the Z3.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th May 2020, 19:00
andysharrock's Avatar
andysharrock andysharrock is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: sheffield
Posts: 564
andysharrock is on a distinguished road
Default

yep seems a common fault if you google it although it's a first for me ,just need to find it my car is a 1998 .some threads say above glove box it could also be the relay .will look into tomorrow
Reply With Quote
  #4  
Old 18th May 2020, 17:13
andysharrock's Avatar
andysharrock andysharrock is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: sheffield
Posts: 564
andysharrock is on a distinguished road
Default

sorted it was the relay dose help having another z3 parked on the drive. I checked some of the earths that could cause it and found that the power supply to the seat was shorting wet carpets again. So I have pulled all the fuses that are now not needed roof seats etc . going to use the live feed to the seat to feed my DRL vier a switch so I can turn them off. next job
IMG_20200518_114707.jpg

IMG_20200518_105603.jpg

IMG_20200518_105651.jpg
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +0. The time now is 15:13.

copyright madabout-kitcars.com 2000-2020
terms and conditions | privacy policy